Iespējams, tu esi viens no tiem cilvēkiem, kas uzskata, ka nav tāda “īstā un vienīgā” cilvēka, un noteikti domā, ka tās ir pilnīgas muļķības. 

Tomēr, iespējams, pēc neskaitāmām attiecībām esi sapratis, ka savā dzīvē vēlies cilvēku, kurš ir tik pat kārs uz piedzīvojumiem kā tu, kura interesēs ir darīt sevi un tevi laimīgu, kuru nebūtu kauns rādīt citiem un priecāties par kopējiem panākumiem.

Tā “īstā un vienīgā” meklējumi var būt tavas dzīves lieliskākais notikums, jo tajā ir iespēja augt arī pašam un saprast, ko īsti vēlies no partnera.

Piedāvājam 7 lietas, kuras noteikti liecinās par to, ka šis cilvēks ir “tavs cilvēks”:

1. Atbalsta un iedrošina

Lielisks partneris ir tas, kurš palīdzēs grūtā brīdī un neļaus noiet no īstā ceļa. Tas iedrošinās un neļauj padoties.

2. Tev šis cilvēks šķiet visskaistākais un mīļākais

Pievilcība ir viena no sarežģītākajām un daudzšķautņainākajām lietām cilvēka dabā, tādēļ brīdis, kad ieraugi šo cilvēku citām acīm, ir teju vai maģisks. Ja nespēj iedomāties nevienu skaistāku cilvēku par savu partneri, kuru mīlēt un kura dēļ darīt visu iespējamo, tad zini, esi atradis īsto. Protams, pasaulē ir arī daudzas citas svarīgākas lietas, kā skaistums un pievilcība, tomēr tai ir liela nozīme attiecībās.

3. Šis cilvēks ir mīļš un kaislīgs

Tas jau ir skaidrs, cilvēkam, kurš ir attiecībās, ir jābūt mīļam, laipnam un gādīgam. Attiecībā pret šo cilvēku, jāvalda kaislei. Šis cilvēks vienmēr rūpējas par tavu labsajūtu un veselību.

4. Kompromiss

Ir viegli būt ietiepīgam un nepiekāpties. Turpretī ir grūti nereti piekāpties un veidot taisnīgu kompromisu. Ja cilvēks, ar kuru esi kopā, ir gatavs kompromisam un abi galu galā tiekat pie tā, ko vēlaties, tā ir laba zīme, ka esat kopā ar īsto un attiecības veidoties īpaši veiksmīgi.

5. Šis cilvēks vienmēr pasaka, ka esi kļūdījies

Dažkārt kādam ir jāpasaka, ka tava uzvedība ir nepieņemama un esi rīkojies nepareizi. Neuztver to kā pārmetumus, spēja pateikt, ka esi kļūdījies, nāk no mīlestības. Šis cilvēks vienkārši vēl tev labu un grib, lai tev viss izdodas.

6. Šis cilvēks ir aizrautīgs

Aizrautīga attieksme pret dzīvi un tajā notiekošo ir īpaši nozīmīga vērtība, un to meklē teju katrs. Cilvēks, kuru aizrauj kāda konkrēta lieta, spēs saprast arī tavas aizraušanās. Vēl jo labāk, ja šīs lietas ir kopīgas. Tās atnes harmoniju un padara attiecības īpašas.

7. Tu nevēlies šķirties no šī cilvēku, neatkarīgi no tā, kas notiek

Iemīlēšanās nereti nāk kā pārsteigums, to nevar izskaidrot. Tomēr tas nedrīkstētu tevi apturēt. Ja jūti, ka iemīlies un šķiet, ka bez šī cilvēka vairs nespēj iedomāties savu dzīvi, nelaid vaļā šo cilvēku. Dažkārt ir viegli šo cilvēku uztvert pašsaprotami, tomēr nekad neaizmirsti, ko šis cilvēks tev nozīmē, jo, ja reiz izlemsi šo cilvēku palaist vaļā, iespējams, to nekad neatgūsi.

Saistītās tēmas: attiecībasģimenemīlestība

youtube icon
Abonēt youtube