Sadarbojoties ar medicīnas, veselīgas ēšanas, sporta un citu nozaru bērnu veselības ekspertiem, mazumtirgotāja SIA “Rimi Latvia” radījusi atbalsta platformu “www.rimiberniem.lv”, informē uzņēmuma pārstāve Inga Bite.

Plānots, ka platforma noderēs gan bērniem, gan vecākiem, rūpējoties par savu labklājību un veselību. Uzņēmuma izveidotā programma paredz sniegt profesionālus padomus un atbalstu bērnu audzināšanā, kā arī palīdzēt bērniem, jauniešiem un ģimenēm, kas nonākušas grūtībās, stāsta Bite.

Raksturojot programmu, Bite norāda, ka “Rimi Latvia” apkopoja spēkus ar dažādu jomu profesionāļiem, lai radītu platformu, kurā vecākiem smelties idejas, kā audzināt un vērtīgi pavadīt laiku ar bērniem. Savukārt bērni platformā aicināti ieklausīties vienaudžu padomos, gūt zināšanas un attīstīt savus talantus.

Platformā darbosies septiņi eksperti, kuri dalīsies pieredzē par uztura, veselības un aktīva dzīvesveida tēmām, kā arī runās par bērnu izglītību un kvalitatīvu izklaidi.

Kā ziņots, “Rimi Latvia” pagājušajā gadā strādāja ar 785,281 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 16% un sasniedza 27,427 miljonus eiro.

“Rimi Latvia” vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas mazumtirdzniecības koncernam “ICA Gruppen” piederošais “Rimi Baltic”. Pašlaik “Rimi Latvia” tīklā ir 119 trīs formātu veikali: 31 “Rimi” hipermārkets, 43 “Rimi” lielveikali un 45 zemo cenu veikali “Supernetto”. “Rimi” un “Supernetto” veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

Saistītās tēmas: bērniPlatformaRimi

youtube icon
Abonēt youtube