Lielisks brokastu variants vienmēr ir un būs pankūkas, tomēr, ja ik svētdienas rītu gatavo vienas un tās pašas pankūkas, ar laiku tās var apnikt. 

Tādēļ, ja esi pankūku fans, bet ierastās pankūkas šķiet pārāk ierastas, piedāvājam pavisam vienkāršu pankūku versiju, kas dos iespēju nobaudīt nedaudz savādākas garšas.

Sastāvdaļas:

  • augļu riņķīši – bumbieri, āboli, ananāsi (svaigi vai bundžā)
  • pankūku mīkla (olas, piens, ūdens, milti)

Viss ir pavisam vienkārši. Pagatavo visvienkāršāko pankūku mīklu. Kamēr mīkla atpūšas pāris minūtes, uzkarsē pannu, kurā cepsi riņķīšus.

Kad panna uzkarsusi, ielej tajā nedaudz eļļas, tikai tik daudz, lai mīkla nepielīp pie pannas. Pēc tam ņem pa vienam riņķītim un iemērc kārtīgi mīklā, esi dāsna. Pēc tam liec uz pannas un cep kā pankūku.

Pasniedz siltu ar kādu mājās gatavotu ievārījumu vai baudi tāpat.

Lai labi garšo! 🙂

Avots

Saistītās tēmas: augļikulinārijapankūkasrecepte

youtube icon
Abonēt youtube