Mūsdienās liekas, ka visi prinči jau sen ir izgaisuši un vienīgā vieta, kur varētu būt galanti vīrieši, ir grāmatas.

Tomēr, neskatoties uz šādiem uzskatiem, esam pārliecināti, ka īstus džentlmeņus vēl joprojām var kaut kur sastapt, vajag tikai labāk skatīties.

Arī starp mūsdienīgiem jauniešiem var atrast īstus varoņus. Lūk, 8 lietas, kas piemīt īstam mūsdienu vīrietim un par ko sievietes ir absolūtā sajūsmā.

1.Atver dāmai durvis

Vīrietis, kurš tērē laiku tam, lai izietu no mašīnas pirmais un atvērtu durvis savai pavadonei, noteikti ir gādīgs un labi audzināts. Viņam ir ļoti svarīgi, lai sieviete jūtas komfortabli. Iespējams, visas sievietes spēs novērtēt šādu rīcību, kas no pirmā acu uzmetiena šķiet nenozīmīgs sīkums..

 

2. Atstāj pēdējo ēdiena gabaliņu

Visi zina, ka ceļš līdz vīrieša sirdij iet caur vēderu, lai cik arī triviāli tas neskanētu. Ja vīrietis atstāj pēdējo uzkodas gabaliņu dāmai, tas runā par to, ka viņš rūpējas par viņu.  Tas tiešām nozīmē ļoti daudz!

 

3. Pavada daudz laika ar ģimeni

Ja vīrietis atklāti interesējas par jūsu bērnu fotogrāfijām, smieklīgiem stāstiem , brāļiem un māsām, kā arī ar prieku pavada laiku jūsu ģimenes lokā, esiet pārliecināta – tas it īstais. Pat nenozīmīgākās lietas attiecībā uz jūsu ģimeni pierāda to, ka izredzētais ciena un mīl jūs.

 

4. Iepazīstina ar pazīstamiem garāmgājējiem

Īsts džentlmenis noteikti zina: ja viņš neiepazīstinās savu sabiedroto ar netīšām satikto pazīstamo, nabaga sieviete jutīsies bezjēdzīga un lieka. Gādīgs vīrietis nekādā gadījumā nepieļaus šādas situācijas, jo rūpējas par dāmas komfortu.

 

5. Dāvanas bez iemesla

Mūsdienīgam princim nevajag iemeslu, lai liktu savai izredzētajai uzsmaidīt. Tas ir mirklis, kad ejot no darba uz mājām, viņš pamana kuplu ziedu pušķi, iedomājas par savu draudzeni un vienkārši nopērk to, lai padarītu viņas vakaru nedaudz patīkamāku.

 

6. Skūpstīšana uz pieres

Ja vīrietis izrāda savas jūtas ar maigiem skūpstiem uz pieres, esiet droši: viņš ir bezgala iemīlējies. Bet sievietei savukārt ir ļoti patīkami just mīlestību un rūpes.

 

7. Uzpilda viņas automašīnu benzīntankā 

Šis patīkamais pārsteigums arī ir ļoti raksturīgs īstiem džentlmeņiem, par kuriem tik ļoti sapņo sievietes.

Tādā veidā vīrietis izrāda savas rūpes, negaidot neko pretī.

 

8. Vienmēr palīdz uzvilkt virsdrēbes

Bez šaubām sieviete pati var uzvilkt mēteli, bet runa jau nav par prasmi. Audzināts vīrietis vienmēr palīdzēs paturēt jūsu virsdrēbes vai piedāvās savas, ja esat nosalušas.

Saistītās tēmas: attiecībasDžentlmens

youtube icon
Abonēt youtube