Grupa “Dagamba” sniegs vairākus koncertus dažādās Krievijas pilsētās, informēja grupas menedžere Jeļena Rantiņa.

Viņa norādīja, ka novembra sākumā noslēdzās grupas Latvijas koncerttūre “Vivaldi Rocks”. “Esam pateicīgi un gandarīti par aizvadītajiem koncertiem Latvijā. Mēs joprojām nespējam noticēt, ka Latvijas tūri “Vivaldi Rocks” apmeklēja vairāk kā desmit tūkstoši cilvēku. Tas bija kaut kas fantastisks. Šobrīd esam ceļā uz Krieviju, lai jau decembra sākumā sniegtu vairākus koncertus dažādās tās pilsētās, kas ir nozīmīgs pagrieziena punkts mūsu dzīvēs, jo Krievijā ļoti strauji aug pieprasījums pēc mūsu koncertiem un ar nepacietību gaidām kā uzņems mūsu jaunā albuma “Seasons” materiālu,” norādīja grupas līderis Valters Pūce

Decembra sākumā grupa uzstāsies filharmonijas auditorijās Krievijas pilsētās – 2.decembrī Krasnojarskā, 4.decembrī Novosibirskā, 7.decembrī Sirgutā, 9.decembrī Sverdlovskā, 11.decembrī Sarātovā un 13.decembrī Jaroslavļā. Klausītājiem piedāvās to pašu programmu, ko varēja dzirdēt Latvijas tūrē “Vivaldi Rocks”.

Grupa “DaGamba” savā spēlē apvieno Austrumu un Rietumu mūzikas tradīcijas un rada pavisam jaunu, ārkārtīgi aizraujošu un spēcīgu skanējumu, izmantojot netradicionālu instrumentu salikumu – vairāku čellu un klavieru skanējumu, kas savijas ar Austrumu perkusijām.

Grupā muzicē Pūce, Antons Trocjuks, irāņu perkusionists Hamidreza Rahbaralams un lietuviešu pianists Dainis Tenis.

Saistītās tēmas: DaGambakrievijamūzika

youtube icon
Abonēt youtube