Mūsu ķermenis vienmēr jūtas labāk dabīgos materiālos, tādēļ “BURZ” ir parūpējies, lai aukstajā sezonā lina mīļotājiem ir ko vilkt mugurā. Lina apģērbi ir piemēroti ne tikai vasarā, bet arī ziemā. Lina audumi var būt ļoti daudzveidīgi – arī biezi, mīksti un silti.

Domājot par savu veselību – jāapzinās un jāmācās lietot ne tikai dabisku uzturu, ievērot harmonisku dzīvesveidu, bet arī veselīgi jāģērbjas, jo apģērbs organismam ir vistuvākā apkārtējās vides sastāvdaļa. Vides faktori lielā mērā ietekmē organisma labsajūtu, funkcionēšanu un – veselību. Dodot priekšroku lina izstrādājumiem, jūs palīdzat arī dabai, jo lina šķiedras bioloģiski pilnīgi noārdās un ir otrreiz pārstrādājamas.

Linam piemīt augsta gaisa caurlaidība un teicama siltuma vadītspēja. Tātad aukstumā silda, bet karstumā atvēsina. Tā siltuma vadītspēja ir piecas reizes lielāka nekā vilnai un 19 reizes lielāka, salīdzinot ar zīdu.”

Jaunā kolekcija tika veidota brīvā un praktiskā stilā, iekļaujot detaļas ar latviskiem elementiem. “BURZ” ir 2016. gadā radītais lina apģērbu zīmols, kurš piešķir linam modernu un dinamisku tēlu. Jaunais uzņēmums vēlas iedvesmot cilvēkus justies ērti un brīvi, uzsverot, ka lina skaistums ir vieglā burzījumā.

“BURZ” mērķis ir iedrošināt cilvēkus savā apģērbā izmantot dabīgus un ekoloģiskus materiālus, apliecinot linu kā modernu, interesantu un ikdienā valkājamu materiālu. Lins ir arī izturīgs un tam piemīt cilvēka organismu ļoti labvēlīgi ietekmējošas īpašības. Linam kā materiālam ir bagāta vēsture un laika gaitā pārbaudīta kvalitāte.

“BURZ” veido divas jaunietes Viktorija Paegle un Elva Ziemele, kuras iedvesmojas no dabas greznības un vienkāršības. Produkti patlaban tiek realizēti tiešsaistē https://www.facebook.com/BURZclothing/ un https://www.etsy.com/shop/BURZclothing, kā arī pašmāju tirdziņos. Preci iespējams arī apskatīt un iegādāties, sazinoties ar jaunietēm personīgi.

Saistītās tēmas: kolekcijaLinsmode

youtube icon
Abonēt youtube