Vai tu pastāvīgi jūties iztukšota un nekādi nespēj rast motivāciju tiem darbu kalniem? Vai vienmēr esi nogurusi un pilnīgā bezdarbībā? Kā izrādās, tas, kā tu jūties, ir blakusprodukts tavai apkārtējai videi, konkrētāk, tavām mājām.

Jā, apkārtējā video noteikti ietekmē to, kā jūtamies, bet nereti tai tiek pievērsta pārāk maza uzmanība. “Elle Decor” ir apkopojis 3 vispopulārākās lietas tavās mājās, kas tevi padara slinku. Visas šīs lietas atrodas teju katrā mājā un tā vien šķiet, ka tieši šīs lietas stāv ceļā uz panākumiem un izdarītiem darbiem.

Nekārtīgums: nekārtīga telpa nogurdina kā garīgi, tā fiziski. Vizuālā dezorganizācija nopietni ietekmē smadzenes – tiek traucēta uztvere un koncentrēšanās spējas. Ja apkārtējā vidē valda haoss, nav jābrīnās, ka jūties nomākta un slinkuma apņemta.

Ātrās uzkodas jeb “junk foods“: ne velti ir teiciens: “tu esi tas, ko tu ēd”! Organisma piepildīšana ar dažādiem ogļhidrātiem un cukuru noteikti neuzmundrina un nerosina uz darbu izpildi. Tu tikai “piestum kuņģi”, pēc tam jūties pārēdusies un jēga nu nekāda! Atbrīvojies no pārlieku cukurotiem un eļļainiem ēdieniem, izvēlies ko veselīgu un vieglu.

Tehnoloģijas, gadžetipriekšmeti, kuru galvenā funkcija ir padarīt produktīvāku mūsu ikdienu, patiesībā mums dod pretēju efektu. Viedtālruņi un planšetdatori nereti novērš mūsu uzmanību un neviļus atņem laiku. Papildus tas palēnām var novest pie dažādām veselības problēmām – miega traucējumiem, pie sabojātas redzes un izjaukt dienas dabisko ritmu.

Saistītās tēmas: ātrās uzkodasmājaslinkumsTehnoloģijas

youtube icon
Abonēt youtube