Par daudzbērnu ģimenēm draudzīgākajiem uzņēmumiem atzīti veikali “H&M” un SIA “Lindex Latvia”, SIA “Apgāds Zvaigzne ABC” un SIA “Jānis Roze”, kā arī SIA “Forum Cinemas” un vēl vairāki citi, aģentūru BNS informēja Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) pārstāve Dace Zariņa-Zviedre.

Viņa stāstīja, ka novembrī tika veikta aptauja daudzbērnu ģimeņu vidū par “3+ Ģimenes kartes” lietošanu, kur ģimenes tika aicinātas novērtēt ne tikai kartes lietderību, izmantošanu un kādi varētu būt ietaupījumi, bet arī ģimenēm draudzīgākos uzņēmumus. Aptaujā piedalījās vairāk nekā 1500 cilvēku.

Kā ģimenēm draudzīgākie uzņēmumi, tika izvirzīti deviņi.

Bez jau minētajiem uzņēmumiem par ģimenēm draudzīgākajiem atzīti arī degvielas uzpildes stacijas SIA “Statoil Fuel & Retail Latvia” un SIA “Neste Latvija”, SIA “Anneles Grupa”, kā arī VSIA “Latvijas Leļļu teātris”.

Kā norādīja Zariņa-Zviedre, SIF šodien godināja vairāk nekā 120 uzņēmumus, kuri iesaistījušies valsts atbalsta programmā “Latvijas Goda ģimenes apliecība “3+ Ģimenes karte”” un sniedz iespēju daudzbērnu ģimenēm saņemt atlaides, iegādājoties preces un izmantojot pakalpojumus.

Programma Latvijā darbojas no 2014.gada, un tai pieteikušās vairāk kā 18 300 daudzbērnu ģimenes, kas ir 55% no visām Latvijas daudzbērnu ģimenēm.

Saistītās tēmas: Apgāds Zvaigzne ABCdaudzbērnu ģimeneH&MLindex

youtube icon
Abonēt youtube