No šodienas Latvijas kinoteātros sāk rādīt producenta Andreja Ēķa un jaunās dramaturģes Rasas Bugavičutes-Pēces komēdiju “Svingeri”, aģentūru BNS informēja projekta pārstāve Līva Pērkone.

Filmā galvenajās mīlētāju lomās iejutušies Latvijas aktieri – Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Elīna Vāne un Ģirts Ķesteris. Spēlfilmā izaicinošās lomās sevi pieteiks arī divi daudzsološi jaunie talanti – Kristīne Belicka un Jurijs Djakonovs. Filmā piedalīsies arī mūziķis Jānis Jubalts, kuram tā būšot debija aktiera ampluā.

Ar savu atgriešanos režisora krēslā Ēķis plāno lauzt slaveno leģendu, ka “latvieši par seksu nerunā”, teikts paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem. Filma plāno izaicināt skatītājus, pierādot, ka spējam ar humoru runāt par savstarpējām attiecībām ar erotikas devu, teikts paziņojumā.

Komēdijas sižeta pamatā būs stāsts par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta – vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona, norāda filmas veidotāji.

Filma tapusi, sadarbojoties “Forum Cinemas”, “Cinevilla Studios” un “Platforma Film”. Filmas izplatītājs Latvijā ir “UzKino”. “Svingeri” ir pirmā filma, kurā “Forum Cinemas” piedalās kā producents.

Saistītās tēmas: Kinosvingeri

youtube icon
Abonēt youtube