Latvijas lidsabiedrība airBaltic uzlabojusi pakalpojumus maršrutā Rīga-Kopenhāgena, nodrošinot lidojumus ar lielāku lidmašīnu. Tādējādi tiek uzlaboti savienojumi starp Latvijas un Dānijas galvaspilsētām, kā arī tiek piedāvātas ērtas ceļošanas iespējas uz citiem galamērķiem Baltijas reģionā, Skandināvijā un NVS valstīs.

airBaltic maršrutu tīklu pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss): “Mēs esam priecīgi, ka, uzlabojot mūsu Rīgas-Kopenhāgenas maršrutu, mēs esam saīsinājuši ceļošanas laiku, dubultojuši lēto biļešu un sēdvietu skaitu.”

Maršruts Lidojumu biežums Sākuma datums Cena*, Pamata Cena*, Premium Cena*, Biznesa klases

Rīga – Kopenhāgena Līdz 3 lidojumiem dienā Lidojumi jau tiek veikti 55 eiro 99 eiro 299 eiro

*Zemākā pieejamā cena, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – www.airbaltic.com

airBaltic no Rīgas uz Kopenhāgenu lidojumus veic ar Boeing 737 līdz trīs reizēm dienā no pirmdienas līdz piektdienai. Lidojums ilgst vienu stundu un 35 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir, sākot no 55 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

 

Saistītās tēmas: airbalticKopenhāgenaMaršruts

youtube icon
Abonēt youtube