2017. gada 21. jūnijā viena no pasaulē labākajām koncertgrupām “Foo Fighters” uzstāsies Rīgā, Lucavsalā, apstiprina koncertaģentūra fbi.lv.

Vairāk nekā divarpus stundu garais priekšnesums Daugavas krastā būs amerikāņu rokgrupas pirmā un vienīgā uzstāšanās Baltijā, līdz ar to sagaidāms, ka šovu apmeklēs arī daudzi tūkstoši fanu no kaimiņvalstīm.

Apmeklētājus sagaida enerģijas pārpilns, episks koncerts, kura laikā izskanēs tādi “Foo Fighters” grāvēji kā “The Pretender”, “Everlong”, “Best Of You”, “All My Life”, “My Hero”, “Learn To Fly”, “Walk”, “Something From Nothing” un daudzi citi.

Foo Fighters” kontā ir vienpadsmit prestižās “Grammy” balvas un vairāk nekā 30 miljoni pārdotu albumu. Grupas jaunākais un augsti novērtētais albums “Sonic Highways” laists klajā 2014. gadā.

Biļetes uz grandiozo “Foo Fighters” brīvdabas rokkoncertu varēs iegādāties no šīs ceturtdienas, 15. decembra, plkst. 10.00 “Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv. Pirmās 5000 biļetes maksās 59 EUR, pēc tam to cena būs 69 EUR.

Skatuves priekšā būs īpaša fanu zona, biļetes cena fanu zonā – 99 eiro. Būs pieejamas arī VIP biļetes, kuras nodrošinās automašīnas stāvvietu, atsevišķu ieeju pasākuma norises vietā, sēdvietu tribīnē zem jumta, atsevišķu bāru un WC, kā arī ieeju fanu zonā. VIP biļetes cena – 199 eiro.

Saistītās tēmas: FooFighterskoncertsmūzikaRīga

youtube icon
Abonēt youtube