Kāda 7 mēnešus veca bērniņa mamma, kurai diemžēl nācies apmeklēt Bērnu Klīniskā Universitātes slimnīcu “Gaiļezers”, dalījās ar Facebook lietotājiem tajā, kādos ārprātīgos apstākļos nākas dzīvot māmiņām ar viņu bērniem.

Kā raksta pati Jeļena, viņa nepieprasa luksusa apstākļus un radusi dzīvot pieticīgi, tomēr redzētais slimnīcas palātā, kurā viņai cēli paziņots “Iekārtojieties!”, viņu šokējis.

“Tā skaitās bērnu slimnīca? Vai tiešām šis ir tas līmenis, kuru varu saņemt savam bērnam? Kas tur tiem ministriem-deputātiem par prioritātēm – militārā joma? Saka, ka nepieciešams uzlabot pilsoņu lojalitāti?” savā Facebook profilā sašutusi un saniknota raksta bērniņa mamma.

Tāpat viņa norāda, ka koridorā iziet nav ļauts, un tā kā ārā līst, pil arī jumts. “Un māmiņām (ja vien nebaro ar krūti), ēst nevajag, pat ja maksā par to!”

Vai tiešām šādiem jābūt apstākļiem, kurus nodrošinām mūsu pašiem mazākajiem? Jau tā nepatīkams ir fakts, ka savs bērns ir jāved uz slimnīcu, un to visu neatvieglo uzturēšanās apstākļi…

Avots

Saistītās tēmas: bērnsGaiļezersSlimnīca

youtube icon
Abonēt youtube