Ja ir kāds, kurš tiešām zina, kā iesaiņot dāvanas, tad tas noteikti būs cilvēks, kurš savu ikdienu ir saistījis tieši ar to. Bet citiem šis process var šķist šausmīgāks par Ziemassvētku dāvanu pirkšanu. 

Tā kā mums šķiet, ka iesaiņojumam ir jāatbilst izcilajai dāvanai, tad sniegsim pāris padomus, kā uzlabot dāvanu saiņošana, kā izdaiļot to un padarīt tik skaistu, ka nemaz negribēsies to bojāt, mēģinot atvērt dāvanu.

1. Kas vairāk, nekā tikai sniegpārsliņas. 

Ne vienmēr dāvanu iesaiņojumam jābūt ar sniegpārsliņām vai ziemeļbriežiem, lai tie simbolizētu Ziemassvētkus. Šobrīd veikalos pieejami neizmērojami daudz dažādi ietinamie papīri, kas izskatīsies izcili un pietiekami augstas klases. Iegādājies dažādus veidus un katram cilvēkam izvēlies atbilstošāko. Tāpat skaties, vai kopējais tēls (raksti, formas, faktūra) saskanētu ar kopējo svētku noskaņoju. Šobrīd modē ir zelta, bronzas, balti un sudraboti papīri.

2. Pievieno kartiņu.

Tā vietā, lai vienkārši uzlīmētu uzlīmi ar parakstu, izveido pielāgotas, saskaņotas kartiņas. Pieskaņo to, lai piedotu dāvanai izcilu niansi.

3. Izrotā kā savu mīļāko kokteili.

Tas ir pavisam vienkārši, bet dāvanai liek izskatīties pavisam citādāk. Tas var būt vismazākais nieciņš, piemēram, kāds rozmarīna vai egļu zariņš. Tas piedod krāsu un faktūru. Tāpat šādu dekoriņu vari izgatavot pati, piemēram, nokrāsojot lauru lapas zeltainā krāsā. 

4. Vienmēr izmanto lenti. 

Nekas nevar būt gaumīgāks par skaistu lenti ar banti. Ar tekstūru, samta, satīna vai velveta – kāda vien patīk. Tomēr atceries, ka tai jāsaskan ar kopējo dāvanas stilu.

5. Kartiņa kā mākslas darbs.

Ja dāvanai klāt vēlies pievienot apsveikuma kartiņu, izvēlies ko tādu, kas saskan ar dāvanas stilu, bet lai ir kā neliels mākslas darbs. Tā var būt vienkārši skaista vai smieklīga. Vislabāk, ja tā ir pašas rokām veidota. Tā saņēmējs sapratīs, ka esi domājis par viņu, un dāvana patiesi būs īpaša.

 

 

Saistītās tēmas: DāvanasiesaiņojumspadomiZiemassvētki

youtube icon
Abonēt youtube