Jaungada sākums – tās ir svinības un vērienīgas brīvdienas. Mūsdienās cilvēki Jauno gadu cenšas atzīmēt visspilgtākajā, skaistākajā un oriģinālākajā veidā, kāds vien iespējams. Uguņošana, koncerti, balles – viss, kas padara Vecgada vakaru ievērības cienīgu. Ir arī dažas vietas pasaulē, kurās Jaungada sagaidīšana ir īsta maģija.

Lasvegasa

Jaungada sagaidīšana Lasvegasā tiek svinēta ar vērienību. Pilsētā notiek masu svinības vairāk nekā 9 stundu garumā, spēlējot koncertus, atskaņojot dzīvo mūziku ar slaveniem māksliniekiem. Naktsklubi mēdz pārsteigt savus viesus tā, lai viņi to nekad neaizmirstu. Nemaz nerunājot par uguņošanu. Katru gadu vairāk nekā 300 tūkstoši cilvēku ierodas Lasvegasā, lai atzīmētu Jauno gadu.

Bangkoka

Tu vienmēr vari iegādāties skaistu pirotehniku, lai savu Vecgada vakaru pavadītu ar vērienu, taču uguņošana Bangkokā – tas ir kaut kas! Nav pārsteigums, ka šī vieta piesaista cilvēkus no visas pasaules. Bez spilgtas Jaungada sagaidīšanas tevi arī sagaida ballītes uz kruīza kuģiem ar fantastisku skatu un gardu ēdienu.

Losandželosa

Oriģinalitāte – tas ir vārds, kas apraksta Jaungada sagaidīšanu šajā pilsētā. Dzīvā mūzika un parāde, pārtikas mašīnas, digitālie video un dinamiska uguņošanas parāde.

Parīze

Gaismu pilsēta šeit tev piedāvās elegantas Jaungada svinības. Salūts ap Eifeļtorni un Triumfa arku. Romantiskais Parīzes gaiss padara šo pilsētu par ideālu Jaungada sagaidīšanas vietu, it īpaši pārim vai ģimenei. Gardēžu vakariņas ar smalku vīnu un mūziku liks Vecgada vakaru padarīt neaizmirstamu.

Vīne

Vīnes vecais centrs 31. decembrī tiek pārvērsts par milzīgu banketu, piedāvājot lielisku atmosfēru, mūziku un svinības. Romantiķiem iespēja izbaudīt laivu braucienu pa Donavu, bet mūzikas cienītājiem iespējams apmeklēt svētku operu.

Prāga

Prāga – pilsēta, kas apmierinās visu svinētāju gaumi. Ballīšu mīlētājiem ir atvērti klubi un bāri, kas rīko dažāda veida tematiskās ballītes. Skaisto Jaungada uguņošanu var redzēt pilsētas centrā vai pie upes. Šajā pilsētā populāri ir romantiski kruīzi un vakariņas labākajos pilsētas restorānos.

Londona

Vecgada uguņošana tieši no “Londonas Acs” piesaista tūkstošiem cilvēku. Uz ielas tiek baudīts šampanietis, dejas un dziedāšana. Arī labākie pilsētas naktsklubi parūpēsies par Jaunā gada svinētājiem.

Ņujorka

Ņujorka nekad neliek vilties, kad runa ir par svētku svinēšanu. Taimskvērā parasti sapulcējas visi ballīšu mīlētāji, kur pilsētas bāri un klubi ir atvērti līdz pat rīta gaismai. Uguņošana un pilsētas ainavas šajā laikā izskatās kā pasaka.

Riodežaneiro

Ballītes Kopokabanas pludmalē savāc cilvēkus no visas pasaules, kas vēlās izbaudīt unikālu atmosfēru, ko Rio var piedāvāt. Skaistas ainavas, pārsteidzoša mūzika un lielisks ēdiens padara šo pilsētu par vienu no populārākajām Jaungada sagaidīšanas vietām.

Sidneja

Sidneja pasaulei ir pazīstama ar savu iespaidīgo uguņošanu un gājieniem, kas notiek Vecgada vakarā. Aptuveni miljons cilvēku pulcējas dažādās pilsētas daļās, lai tikai redzētu krāšņo uguņošanu. Ņemot vērā to, ka šajā periodā Austrālijā ir lieliski laika apstākļi, svinības parasti notiek līdz rītam.

Saistītās tēmas: Jaunais gadspasauleTūrisms

youtube icon
Abonēt youtube