Tā ir īsta māksla no parastiem produktiem veidot kaut ko tādu, no kā slikti palikt var, vēl pat nepieskaroties mielastam.
Dažiem tas laikam ir iedzimts talants, citi dara to apzinoties, lai pārsteigtu un pat epatētu savus viesus, kuri nekad neaizmirsīs sliktākās vakariņas savā dzīvē. Tāpēc piedāvājam nelielu ēdienkartes ieskatu “ kā darīt nevajag” vai arī novērtēt un smelties jaunas idejas. Tomēr uz Ziemassvētku galda šādus “brīnumus” labāk nelikt.
Labākais dienas sākums – brokastis

Pati vainīga

Ar mīlestību, sieva

Gaļas GABALS

Savvaļas sniegavīrs

Izskatās jau garšīgi, bet nu…

Apēdīsim visu ciemu pie velna

BĪgaļa

Viņa skatās dvēselē

Mmm.. kotletītes

Svingeri










