Tā ir īsta māksla no parastiem produktiem veidot kaut ko tādu, no kā slikti palikt var, vēl pat nepieskaroties mielastam.
Dažiem tas laikam ir iedzimts talants, citi dara to apzinoties, lai pārsteigtu un pat epatētu savus viesus, kuri nekad neaizmirsīs sliktākās vakariņas savā dzīvē. Tāpēc piedāvājam nelielu ēdienkartes ieskatu “ kā darīt nevajag” vai arī novērtēt un smelties jaunas idejas. Tomēr uz Ziemassvētku galda šādus “brīnumus” labāk nelikt.
Labākais dienas sākums – brokastis
Pati vainīga
Ar mīlestību, sieva
Gaļas GABALS
Savvaļas sniegavīrs
Izskatās jau garšīgi, bet nu…
Apēdīsim visu ciemu pie velna
BĪgaļa
Viņa skatās dvēselē
Mmm.. kotletītes
Svingeri