Krievu zvejnieka Romāna Fedorcova Twitter konts ir pārpludināts ar viņa fotogrāfijām, kurās redzamas šausminošas dziļūdens radības. 

Vīrietis aiz kameras strādā uz zvejas tralera Murmanskā un, izmantojot savu tālruni, dokumentē katru noķertu ūdens monstru. Lielai daļai šie monstri šķiet teju kā no šausmu filmām, tomēr pats Romāns nemaz nebīstas no šiem jūras peldētājiem un pat savā Twitter pasmej par tiem.

Protams, katrs šīs fotogrāfijas uztver citādi un kā vienmēr izveidojušās divas frontes, vieni, kas pasmej un pašausminās par savādajām zivīm, bet citi šajā jautājumā iedziļinājušies ne pa jokam. Daudzi uzskata, ka šīs dziļūdens radības būtu jāliek mierā. Daudzas no šīm radībām iet bojā klimata izmaiņu dēļ un tādēļ, ka tiek izceltas sauszemē. “Nevienam nebūtu jāmirst tikai tādēļ, lai kāds cits varētu ielikt, viņaprāt, smieklīgu tvītu,” pie kādas no fotogrāfijām raksta kāda cita Twitter lietotāja.

Kā nu tur īsti ir, spriest katram individuāli, tomēr jāatzīst, šīs radības izskatās patiesi šausminoši, bet reizē intriģējoši, ne tā?

Šai te radībai zobārsta apmeklējums ir nav īpaši tuva lieta.

Gluži kā vērties melnajā caurumā…

Kāds mīlīgs un jauks skatiens!

Vai sarkans aiz dusmām!

Šis gan tāds īpaši priecīgs gadījies…

Šis laikam nācis no tās pašas kompānija, skaties gluži vai mirdz!

youtube icon
Abonēt youtube