Jau tradicionāli Optibet bukmeikeri piedāvā veikt prognozi, vai pirmais jaundzimušais Rīgas Dzemdību namā Jaunajā gadā būs zēns vai meitene? 2016.gadā par pirmo jaundzimušo kļuva meitene, un arī šogad šī varbūtība novērtēta līdzvērtīgi.

“Optibet” bukmeikeru prognozēs tiek dota 51% varbūtība, ka pirmais jaundzimušais Rīgas Dzemdību namā būs meitene. Tas skaidrojams ar pēdējo gadu tendenci, kad izveidojusies interesanta pēctecība – pēdējos trīs gados Rīgā par pirmo jaundzimušo kļuva meitenes, savukārt 2013., 2012. un 2011. gadā pirmie jaundzimušie bija zēni.

Tāpat “Optibet” eksperti izskaitļojuši mēnesi, kurā dzims pirmie trīnīši. Visticamāk, ka laimīgā ģimene savus jaundzimušos ieraudzīs janvārī (18% varbūtība) vai februārī (14% varbūtība). 11% tiek doti iespējai, ka trīnīši dzims tuvāk pavasara atnākšanai martā. Savukārt mazāk ticams ir fakts, ka pirmos trīnīšus sagaidīsim vien aprīlī vai pat vēlāk (10% varbūtība).

Iepriekšējo gadu statistika: šogad un 2015. gadā pirmie trīnīši pasauli ieraudzīja februārī, 2014. gadā – maijā, 2013. gadā – oktobrī, savukārt 2012. gadā – februārī.

 

 


Foto: pexels

Saistītās tēmas: BukmeikeriPirmais Rīdzinieksprognoze

youtube icon
Abonēt youtube