Vidējās klases viesnīcu zīmols “Park Inn by Radisson” Pārdaugavā, pie Vanšu tilta, Krišjāņa Valdemāra ielas sākumā 27.decembrī atvēris jaunu viesnīcu.

Viesnīca “Park Inn by Radisson Riga Valdemara” izvietota jaunuzceltā ēkā blakus NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centram un iepretī Latvijas Bankas naudas glabātuvei un Latvijas Valsts arhīva ēkai. Viesnīcas oficiālā adrese ir Krogus iela 1.

Ieguldīto investīciju apmēru kompānijā sola publiskot februārī, kad plānots oficiālais viesnīcas atklāšanas pasākums.

Viesnīcā ir 178 istabas un daudzfunkcionāls konferenču un pasākumu centrs. Viesnīcā izveidots itāļu koncepta restorāns “Bocca Buona”, ēkas vestibils apvienots ar bāru. Viesiem ir iespēja izmantot arī fitnesa centru.

Viesnīcu pārvalda kompānija “Carlson Rezidor Hotel Group”, kurai tā ir jau septītā viesnīca Rīgā.

Kā ziņots, 2014.gada oktobrī, kad sākās viesnīcas ēkas būvniecība, projekta attīstītāji paziņoja, ka tajā atradīsies “Hilton Garden Inn” viesnīca, tomēr pērn tika atzīts, ka ēkā būs “Park Inn by Radisson”. Tikmēr viesnīcu tīkls “Hilton” savu pirmo viesnīcu Rīgā plāno atvērt jaunuzceltā ēkā Grēcinieku ielā pie Melngalvju nama.

Viesnīcas ēku Pārdaugavā būvēja AS “LNK Industries”, bet projekta vadību un būvuzraudzību nodrošināja SIA “P.M.G.”, kas pārstāvēja pasūtītāju – SIA “D.N.H.”.

“Carlson Rezidor Hotel Group” pamatdarbības zīmoli Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā ir “Radisson Blu” un “Park Inn by Radisson”. 2014 gadā gada sākumā izveidots arī jaunu dzīves stila viesnīcu zīmols “Radisson RED” un luksusa viesnīcas “Quorvus Collection”.

Grupa pārvalda arī tādas viesnīcas kā “Radisson”, “Park Plaza” un “Country Inns&Suites by CarlsonSM”.

“Carlson Rezidor Hotel Group” ir viens no pasaulē lielākajiem viesnīcu uzņēmumiem. Tam ir apmēram 1400 viesnīcu, kas ir atvērtas vai izveides procesā, kopumā 115 valstīs.

 


Foto: lv.hotels.com

Saistītās tēmas: Park Inn by RadissonViesnīca Rīgā

youtube icon
Abonēt youtube