Šī noteikti ir viena no tām receptēm, kura ir vienkārša, ātra un noteikti paēdinās visu ģimeni. Tā ir pikanta, ar vistu un dārzeņiem.
Būtībā tortillu vari pildīt, ar ko vien vēlies, padarot šo procesu interesantāku. Noliec viesiem sastāvdaļas un ļauj tiem pašiem salikt savu īpašo tortillu.
Sastāvdaļas:
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 2 kārtīgas vistas filejas (var arī vairāk, ja vēlies daudz vistas savā tortillā)
- sāls, pipari
- 1/2 glāze barbekjū mērces
- 1/2 glāze sakapāta mocarellas siera
- 2/3 glāzes sagrieztu ananāsu
- 1/4 no sīpola, sakapāts
- 1/4 no romiešu kāposta, sagriezts
- 1/4 glāze svaigi griezta koriandra
- 4-5 lielas tortillas
1. Liec pannu uz plīts, kamēr tā karsējas, sagriez vistas fileju nelielos gabaliņos. Kad panna uzkarsusi, liec vistas fileju tajā un cep, pārkaisi ar sāli un pipariem. Cep, līdz filejas gabaliņi kļūst zeltaini brūni. Pēc tam noņem pannu no plīts. Pievieno vistai barbejkū mērci un izmaisi, lai vista kārtīgi izmērcējas mērcē.
2. Liec tortillu uz šķīvja. Liec uz tortillas vistu, sieru, ananāsus, sīpolus, romiešu salātus un koriandru. Sarullē tortillu, nodrošini to ar zobu bakstāmo un pasniedz nekavējoties! Lai labi garšo! 🙂