Kas var būt labāks par ātriem, lētiem un gardiem cepumiņiem turklāt, ja tie ir tik ļoti veselīgi.

Šķiedrvielu un vitamīnu avots, kas garšo lieliski kā lieliem, tā arī maziem.

Sastāvdaļas:

  • 3 banāni
  • pāris ēdamkarotes ābolu biezeņa
  • 2 glāzes auzu pārslu
  • 1/4 glāzes sojas/mandeļu/rīsu piena
  •  rozīnes/rieksti/žāvēti augļi/šokolāde
  • 1 tējkarote vaniļas
  • 1 tējkarote kanēļa

Samīci banānus un sajauc ar visām pārējām sastāvdaļām, izveidojot viendabīgu masu.

Ar noapaļotu karoti (vai rokām) ņem gatavo masu un veido cepumus. Liec tos uz ietaukotas pannas vai uz cepamā papīra un liec krāsnī apmēram 170 grādu temperatūrā. Cep apmēram 15 minūtes vai līdz kļūst brūni.

Ja vēlies uzglabāt, liec cepumus hermētiski noslēgtā traukā.

 

 

Saistītās tēmas: banānicepumikulinārijarecepte

youtube icon
Abonēt youtube