Krievijas specdienesti neizspiegoja Donaldu Trampu, kad viņš pirms vairākiem gadiem ciemojās Maskavā, otrdien preses konferencē sacīja Krievijas prezidents Vladimirs Putins.

“Tramps, kad viņš brauca uz Maskavu – es pat neatceros, kad tas bija, pirms vairākiem gadiem -, nebija nekāds politiskais darbinieks, mēs pat nezinājām par viņa politiskajām ambīcijām,” skaidroja Kremļa saimnieks.

“Tas bija vienkāršs biznesmenis, viens no visbagātākajiem Amerikas cilvēkiem. Kā ir, vai kāds uzskata, ka specdienesti dzenas pēc katra amerikāņu miljardiera? Protams nē, tie vienkārši ir pilnīgi murgi,” apgalvoja Putins.

Viņš arī pauda skepsi par dažos medijos ASV medijos publicēto informāciju, ka Tramps Maskavā būtu ticis ar prostitūtām.

“Otrs. Tramps atbrauca un uzreiz skrēja tikties ar Maskavas prostitūtām. Tas ir pieaudzis cilvēks, turklāt cilvēks, kurš daudzus gadus nodarbojies ar skaistumkonkursu organizēšanu. Viņš ir bijis saskarē ar pasaules visskaistākajām sievietēm. Es ar grūtībām spēju iztēloties, ka viņš skrēja viesnīcā tikties ar mūsu meitenēm ar pazeminātu sociālo atbildību,” norādīja prezidents.

ASV tīmekļa izdevums “BuzzFeed” vēstīja, ka Krievijas specdienesti esot vākuši kompromitējošu informāciju par Trampu un ka nākamais ASV prezidents, ciemojoties Maskavā, savā viesnīca numuriņā esot ticies ar vieglas uzvedības sievietēm.

 


Foto: reuters

Saistītās tēmas: IzspiegošanaPutinsTramps

youtube icon
Abonēt youtube