Filmu kompānija “Universal Pictures” ir nolēmusi atcelt filmas “Suņu dzīve” (“A Dog’s Purpose“) pirmizrādi pēc tam, kad dzīvnieku tiesību aktīvisti apsūdzēja filmēšanas grupu par sliktu izturēšanos pret dzīvniekiem.

Uzņēmuma paziņojumā tika minēts, ka tiek atceltas pirmizrādes, kas bija plānotas 21. un 22. janvārī, kā arī atcelta preses konference, kas bija paredzēta pirms pirmizrādes. “Mēs nevēlamies, lai kāds izbojātu iespaidu par šo filmu, kas cildina cilvēka un dzīvnieka attiecības,” sacīts kompānijas ziņojumā. Tāpat arī ir zināms, ka kino producēšanas uzņēmums “Amblin Entertainment” vēl turpina pētīt filmu, lai saprastu, kas izraisīja tik publisku skandālu.

18. janvārī portāls TMZ publicēja kādu filmas kadru, kurā filmēšanas grupas dalībnieks cenšas iestumt nobijušos vācu aitu suni verdoša ūdens baseinā. Starptautiskā bezpeļņas organizācija PETA aicināja boikotēt šo filmu.

“Suņa dzīve” ir Brūsa Kamerona romāna “Suņa dzīve un mērķis” ekranizācija. Filma stāsta par suni, kurš neskaitāmu atdzimšanu rezultātā arvien vairāk sāk saprast un pietuvināties cilvēkam. Filmas galvenajās lomās ir aktieris Deniss Kvaids un Brita Robertsone.


Avots: Entertainment Weekly

Saistītās tēmas: AizstāvjifilmaPirmizrādesuņi

youtube icon
Abonēt youtube