Vēlies uzlabot savu skaistumkopšanas rutīnu šajā ziemā? Kaut arī zema temperatūra un sauss gaiss var pamatīgi ietekmēt mūsu ādas un matu veselību, eksperti uzskata, ka ir pāris gudru veidu, kā negatīvo pārvērst pozitīvā.

Eksperti dalās ar saviem izcilajiem padomiem, kā ziemas laikā iegūt mirdzošu ādu, spīdīgus matus un īpaši skaistu acu grimu.

Lai iegūtu skaistus, veselīgus matus

Viss, sākot ar pārāk lielu aukstumu, līdz karstajiem veidošanas rīkiem, matus padara nespodrus un nedzīvus, taču kārtīga attīrīšanas kūre rada iespaidīgu atšķirību. Vismaz vienreiz mēnesī izmanto dziļi attīrošu šampūnu, kas dziļi attīrīs galvas ādu no laika gaitā uzkrātajiem netīrumiem, silikona un citām vielām, kas uzkrājas tajos un padara matus plānus un nespodrus. Tāpat reizi nedēļā pabaro matus ar kādu matu masku, kuras sastāvā ir kāda eļļa un kāds olbaltumvielām bagāts produkts. Sniedz arī galvas ādai masāžu. Tā uzlabosi asinsriti, veicinot matu augšanu.

Lai izskatītos svaigi un veselīgi

Lai iegūtu mirdzošu, veselīgu izskatu, pirms tonālā krēma klāšanas izmanto karstas dvieļa kompreses. Mikroviļņu krāsnī apmēram 15 sekundes uzkarsē dvielīti, bet tā, lai neapdedzina seju. Pēc tam vieglām, presējošām kustībām spied to uz sejas. Tādā veidā āda kļūs maiga un veselīgi sārta. Pēc tam savā mitrinošajā sejas krēmā iepilini pāris pilienus šķidrā bronzera, tad klāj uz sejas. Pēc tam klāj vieglu vaigu sārtumu uz pašiem vaigu galiem.

Atver acis

Vēlies izskatīties labi izgulējusies un pamodusies? Uzsvaru liec uz savām uzacīm. Izvēlies uzacu gēlu, kura sastāvā ir šķiedras. Pēc tam ķemmē tā virzienā uz degunu un pēc tam izlīdzini vienmērīgi. Uzacis būs pilnīgas un izteiktas. Pēc tam konturē savas acis – izmanto matētu brūnu, bēšīgu un mirdzošu acu ēnu. Bēšās ēnas izmanto kā bāzi, pēc tam ar tumšāko ēnu iekrāso acis, sākot no acs ārējā kaktiņa līdz iekšējam kaktiņam, plakstiņu atstājot nenokrāsotu, ietonē tikai vietās, kurās plakstiņš sadalās ar uzacs kaulu. Tā veidosi acs dimensiju. Pēc tam ar mirdzošo ēnu iekrāso plakstiņu un uzacu kauliņu, tieši zem uzacs. Pēc tam klāj skropstu tušu.

Saistītās tēmas: grimsmirdzoša ādaskaistumsziema

youtube icon
Abonēt youtube