Pārvērt kārtaino mīklu izcilā gardumā, kas pirkstiņus liks aplaizīt teju katram. Ātri un noteikti garšīgi!

Nepieciešamas būs vien pāris sastāvdaļas: 500 grami kārtainās mīklas, apmēram 250 grami (var arī vairāk) šokolādes krēma, 1/2 glāze smalki sakapātu lazdu riekstu un 3 ēdamkarotes pūdercukura.

Uzkarsē krāsni līdz 190 grādu temperatūrai. Sagatavo kēksu formas, kurās ievīsi mīklas pīnītes. Uz plakanas virsmas izklāj kārtaino mīklu, nosmērē to dāsni ar šokolādes krēmu, un nokaisi ar lazdu riekstiem. Pēc tam virsū tam liec vēl vienu mīklas plātni.

Sagriez to apmēram 5 cm platās strēmelēs. Noslēdz abus galus un pēc tam savirpini mīklu, izveidojot pīnītes.

Pēc tam gatavās pīnītes ierullē kēksu formās. Formas būs ļoti pilnas. Pēc tam liec krāsnī uz apmēram 20 minūtēm. Cep, līdz mīkla kļūst zeltaina, tad ņem ārā no krāsns. Atdzesē 5 minūtes, apkaisi ar pūdercukuru un pasniedz! 🙂


Avots: pillsbury.com

 

Saistītās tēmas: desertskulinārijareceptešokolāde

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube