Tev garšo makaroni un picas un dažkārt jūties tā it kā patiesībā nāktu no Itālijas? Vai esi kādreiz iedomājies, kā garšotu picas un makaronu apvienojums? 

Mums ir ko piedāvāt! Vienkārši pagatavojama recepte tiem, kas dievina gan makaronus, gan picu!

Sastāvdaļas:

  • ēdamkarote olīveļļas
  • 300 grami mīļāko cīsiņu/desas
  • 1 sakapāts sīpols
  • 2 ķiploku daiviņa, saspiestas
  • 1 glāze peperoni
  • 2 glāzes tomātu un bazilika mērces (nopērkama veikalos)
  • 300 grami makaronu (droši var vairāk)
  • sāls, pipari
  • 2 glāzes mīļākā siera, kas labi kūst

Uzkarsē pannā eļļu (pannu izvēlies tik lielu, lai tajā ietilptu pēc tam arī makaroni), liec tajā sagrieztu desu. To nedaudz pacep un liec klāt sīpolus. Cep tik ilgi, līdz desa sacepusies un sadalījusies gabaliņos, un sīpoli kļuvuši teju vai caurspīdīgi. Pievieno ķiplokus un cep vēl 30 sekundes. Pievieno peperoni, mērci, ūdeni un maisi, līdz viss samaisījies.

Pannā ber makaronus un vāri, līdz viss burbuļo. Tā vāri apmēram 10 minūtes, līdz lielākā daļa šķidruma ir iesūkusies makaronos un makaroni ir gatavi. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Uzkaisi sieru un iemaisi to makaronos. Pasniedz nekavējoties!

Lai labi garšo! 

Saistītās tēmas: kulinārijaMakaronipicareceptesiers

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube