Kā informē bezvests.lv, 41 gadu vecais rīdzinieks Kaspars POGA izgāja no mājām 2017. gada 2. februārī ap plkst. 19.00 un līdz šim nav atgriezies. Nauda, maksājumu kartes un ID karte – viss palicis mājās.

Pēdējo reizi sazvanījies ar draugu 1. februārī. Bet 3. februārī, pēc māsas teiktā, kura viņam zvanīja, uz zvaniem nav atbildējis, telefons kopš piektdienas, 3. februāra, ir izslēgts. Kā izdevās noskaidrot tuviniekiem, mājas datorā pazušanas dienā plkst. 18.30 meklēja 12. trolejbusa kustības sarakstu, norādījis maršrutu no Krusta baznīcas ielas (Teikas rajons, kur viņš dzīvo) līdz centram (norādījis Nacionālo teātri).

Pēc māsas teiktā, pēdējā laikā Kaspars bijis neparasti satraukts un norūpējies. Pēdējās divas nedēļas vīrietis kārtīgi neesot gulējis. Savstarpējās sarunās ļoti bieži skāris satraucošas tēmas – par iespējamiem veidiem savu problēmu risināšanai. Alkoholu nelieto.

PAZĪMES: Bija ģērbies tumšā dūnu jakā melnā vai tumši zilā krāsā. Tumšas bikses. Galvā varēja būt tumši zila cepure ar bumbuli.

Visiem, kas redzējuši pazudušo vīrieti vai kaut ko zina par viņa iespējamo atrašanās vietu, lūgums nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai bezvests.lv pa tālruni +371 22 084 084.

youtube icon
Abonēt youtube