Šonakt, naktī uz 9.februāri no plkst. 00:00 līdz 06:00 notiks ikmēneša IT uzlabojumu ieviešana Swedbank sistēmās, kā rezultātā Swedbank klientiem tiks piedāvāti virkne jaunu iespēju. Darbu laikā naktī iespējami pārtraukumi Swedbank karšu, maksājumu pakalpojumu un internetbankas darbībā, par ko banka atvainojas un aicina izturēties ar izpratni.

Piemēram, tiks papildināta internetbankas paziņojumu ikona, kurā jau šobrīd var saņemt paziņojumu par ienākošajiem e-rēķiniem, kopējo e-rēķinu summu, izgatavotajām jaunām kartēm, maksājumiem, kuriem ir nepieciešams otrs apstiprinājums, no bankas puses parakstītajiem dokumentiem. Turpmāk paziņojumu listei pievienosies paziņojums uzņēmumiem par izejošajiem e-rēķiniem, kam nepieciešams otrs apstiprinājums. Paziņojumu loks tiks paplašināts arī nākotnē.

Uzlabojumi tiks veikti arī karšu mini termināla līgumu apstrādē. Karšu mini terminālis ir unikāla inovatīva karšu maksājumu pieņemšanas ierīce, kam nepieciešams tikai viedtālrunis.

Regulārie sistēmu uzturēšanas darbi tiek veikti naktīs, lai minimizētu neērtību iespējamību. Šādi darbi tiek veikti regulāri, uzturot un pastāvīgi attīstot Swedbank IT sistēmu un mūsdienīgus pakalpojumus klientiem.

 


Foto: pixabay

Saistītās tēmas: Bankas PakalpojumiSwedbank

youtube icon
Abonēt youtube