Skotijas iedzīvotāja četru gadu laikā izjokoja draugus sociālajos tīklos, publicējot sava boifrenda foto – nekā īpaša, vai ne? Taču ko teiksi, kad uzzināsi, ka par draugu viņa izvēlējās nepazīstama vīrieša profila bildes, kuras atrada Facebook.

Piemeklējot piemēroto foto, viņa vēršas pie kolāžu meistara, kas palīdzēja koriģēt attēlus, ar ko vēlāk varētu dalīties sociālajā tīklā.

Capture

Erdžijas Šārpas draugi pastāstīja Daily Record žurnālistiem, ka pirms četriem gadiem 31 gadu vecā sieviete paziņoja, ka nu ir sastapusi savu sapņu vīrieti vārdā Grems. Viņa bieži stāstīja par kopīgu atpūtu un dalījās ar romantiskām bildēm.

Kad draugi beidzot sāka nojaust kaut ko dīvainu? Šārpa savā Twitter publicēja foto, kurā draugi pamanīja, ka bildē galvenajiem varoņiem fonā ir dažādi laikapstākļi. Sieviete stāvēja uz sausas zemes, bet tikmēr viņas kavalieris stāvēja cilvēku pūlī lietū.

kkk

Draugi neslinkoja un viņiem izdevās atrast analoģisku vīrieti, kurš paziņoja, ka nav pazīstams ar Šārpu un vispār ir saderinājies ar citu meiteni.

Pāris vērsās  pie policijas, taču tur šo lietu atteicās izskatīt.

Saistītās tēmas: KolāžaViltots Profils

youtube icon
Abonēt youtube