Valentīndienas priekšvakarā britu laikraksts The Independent ir sastādījis tēmai pavisam atbilstošu sarakstu – 11 seksīgākās pasaules pilsētas.

Riodežaneiro tiek pieminēta kā viena no seksīgākajām pilsētām, jo tajā mitinās ļoti daudz skaistu cilvēku, kuri bieži vien uz ielas parādās apģērbā, kas augumu piesedz maz. Runājot par šo pilsētu, nedrīkst arī aizmirst par slaveno Riodežaneiro karnevālu.

Bostonā gandrīz 70 procenti cilvēku nav precējušies, kas ir otrs augstākais rādītājs ASV. Turklāt šeit vietējie iedzīvotāji ir ļoti draudzīgi un sabiedriski, tieši tāpēc šī Amerikas pilsēta tiek uzskatīta par vienu no seksīgākajām pasaulē.

Buenosairesa ir slavena ar savu kaislīgo Argentīnas tango. Žurnālā Playboy par pasaules seksīgāko pilsētu tika atzīta Ņujorka, jo šajā pilsētā vienmēr kūsā dzīvība – bāri ir atvērti visu diennakti un katru dienu šeit notiek mežonīgas ballītes.

Medeljina (Kolumbijas otra lielākā pilsēta) tiek atzīmēta, pateicoties lielajam daudzumam izskatīgu studentu. Ķīnas pilsētu Čendu uzskata par seksīgu tās grezno spa, viesnīcu un restorānu dēļ, kas atrodas noslēgtās vietās. Sarakstā tika iekļauta arī Vīne, Keiptauna, Sidneja, Madride un Monako.

Saistītās tēmas: PilsētasSarakstsSeksīgas

youtube icon
Abonēt youtube