Šodien vairākās vietās Rīgā un Jūrmalā notiks Sirds veselības dienai veltīti pasākumi, kur būs iespējams bez maksas izmērīt asinsspiedienu un pulsu, kā arī uzzināt informāciju par sirds veselības profilaksi.

Kā informēja Latvijas Universitātes (LU) Medicīnas fakultātes sabiedrisko attiecību vadītāja Evija Ansonska, LU Medicīnas fakultātes (MF), P. Stradiņa medicīnas koledžas, Rīgas Medicīnas koledžas un Rīgas 1.medicīnas koledžas studenti aicina uz sirds veselības dienu – “Vesela sirds – laimīga sirds”, kas tiek īstenota kopā ar pacientu biedrību “ParSirdi.lv” un Latvijas Kardiologu biedrību.

Ikvienam interesentam šajā dienā būs iespēja apmeklēt četrus no akcijas punktiem, lai bez maksas izmērītu asinsspiedienu un pulsu, kā arī uzzināt informāciju par sirds veselības profilaksi.

Akcijas centrālais punkts atradīsies LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī 19, savukārt pārējie tirdzniecības centros Rīgā un Jūrmalā. Tirdzniecības centrā “Lielupe” Jūrmalā no plkst.15 līdz 18, kā arī tirdzniecības parkā “Alfa” un tirdzniecības centrā “Origo” Rīgā.

Papildu visos trijos tirdzniecības centros būs iespējams noteikti ķermeņa masas indeksu, kā arī holesterīnu un cukura līmeni asinīs. Interesenti tiks gaidīti laika posmā no plkst.11 līdz 15.

 


Foto: pexels

Saistītās tēmas: sirdsSirds veselības dienaveselība

youtube icon
Abonēt youtube