”Triobet” bukmeikeri prognozē 40% iespēju, ka ASV prezidents Donalds Tramps atkāpsies pirms amata pilnvaru termiņa beigām vai arī viņu atlaidīs,  pavēstīja ”Triobet”.

”Līdz šim neviens prezidents nav zaudējis amatu impīčmenta procedūras rezultātā. Lai prezidentu atlaistu, nepieciešamas divas trešdaļas balsu ASV Senātā, taču tik liels pārsvars nevienai partijai pēdējos 50 gados nav bijis. Tas nozīmē, ka Trampam būtu jāsadusmo vismaz trešdaļa paša pārstāvēto republikāņu senatoru, lai tie balsotu par prezidenta atlaišanu. Tā kā atsevišķi ietekmīgi republikāņi nebaidās iebilst Trampam, četru gadu periodā pastāv pietiekami liela iespēja, ka Tramps varētu izdarīt ko tādu, kā dēļ republikāņi atteiktos no sava prezidenta piesegšanas,” klāstīja ”Triobet” pārstāvji.

Tāpat Tramps no amata varētu atkāpties pats. Iepriekš šādu soli spēris cits republikāņu prezidents – Ričards Niksons. ”Trampa straujā daba neizslēdz iespēju, ka miljardieris kādā brīdī atradīs sev citas intereses. Lai gan vēlēšanas notika pirms vairākiem mēnešiem, Tramps joprojām ar lielu prieku mēdz atsaukties uz savu uzvaru, kā arī turpina kritizēt savu konkurenti vēlēšanās Hilariju Klintoni. ”Triobet” bukmeikeru vērtējumā tas parāda, ka Trampam, iespējams, pirmām kārtām patika sacensība, taču tas nenozīmē, ka Tramps veiksmīgi tiks galā ar prezidenta pienākumiem,” skaidroja ”Triobet”.

”Triobet” ir viens no lielākajiem spēļu un izklaides portāliem Baltijas valstīs. ”Triobet” zīmols pieder Stokholmas fondu biržā kotētajam ”Betsson”, kas ir viens no pasaules līderiem interneta azartspēļu nozarē.

 


 

Saistītās tēmas: BukmeikeriTramps

youtube icon
Abonēt youtube