Zīmols Anita Sondore prestižā laikmetīgo rotu izstādē Artistar Jewels 2017, no 23.02-26.02 2017, Giureconsulti Palace, Milan (iepretim Doma katedrālei).

No 23. līdz 26.februārim izstādē Artistar Jewels 2017 skatāmi mūsu dizaineres, zīmola Anita Sondore radītājas, Anitas Savickas darbi. Gredzens un auskari Dimanta Mēnessgaisma no kolekcijas Klusuma Skaņas iekļauti ekspozīcijā līdzās ar pasaulslaveniem mūsdienu rotu māksliniekiem – Gillo Dorfles for San Lorenzo, Philip Sajet and GianCarlo Montebello. Izstādē pārstāvēti 142 mūsdienu perspektīvākie rotu mākslinieki no vairāk kā 30 valstīm kopā prezentējot 400 darbus, kas iezīmē aktuālās tendences laikmetīgo rotu mākslā. Šā pasākuma ietvaros tiks prezentēta grāmata ar autoru darbiem, ko sastādījusi izdevniecība Logo Fausto Lupetti ,(fotogrāfs Federico Barbieri) Šis izdevums būs pieejams visos grāmatveikalos Itālijā un lielākajās Eiropas pilsētās, kā arī tiks piegādāts vairāk kā 5000 nozares speciālistiem.

Anita Savicka atzīst: « Esmu priecīga un pateicīga par uzaicinājumu piedalīties šāda mēroga izstādē. Lepojos ar to, ka šī ir mana iespēja likt izskanēt Latvijas vārdam. Tas ir – ko es , Anita, varu darīt mūsu labā.»

Kolekcija Klusuma Skaņas veidota par pamatu ņemot latviešu etnogrāfiskos rakstus, taču senais mantojums pasniegts citā gaismā, ar citiem izteiksmes līdzekļiem – neparastiem akmeņiem, dārgmetāliem. ANITA SONDORE skaistajam mantojumam piešķīrusi citus, jaunus vaibstus, radot neparastas, spilgtas formas un krāsu salikumus

111

facebook/AnitaSondoreJewellery

 

 

Zīmols Anita Sondore 2015. un 2016. gadā ir ieguvis prestižo A’Design Awards balvu. Tāpat arī 2016. gadā Anita Sondore rotas tika prezentētas izstādē «TRANOI» Parīzē. Viņas darbus izvēlas slavenības, piemēram, ASV Kinoakadēmijas prezidente Šerila Būna Aizeksa vilka latviešu zīmola auskarus 2015.g Oskara ceremonijas atklāšanas pasākumā. Tāpat komplimentējošs fakts – Anita Sondore radīto Dimanta Mēnessgaismas gredzenu amerikāņu preses izdevums ICK Magazine ir iekļāvis sadaļā Jewels With Free Spirit Style, izceļot skaidru identitāti un svaigu skatījumu.

 


Foto: facebook/AnitaSondoreJewellery

Saistītās tēmas: ANITA SONDOREIzstāderotas

youtube icon
Abonēt youtube