Jaunanglijas “Patriots” komandas lielisko atspēlēšanos radījušais saspēles vadītājs Toms Breidijs pēc Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēles jeb “Super Bowl” izcīņas pazaudējis cīņas kreklu, kas licis iesniegt sūdzību policijā.

Breidijs 5.februārī palīdzēja “Patriots” komandai pagarinājumā pieveikt Atlantas “Falcons”. Cīņas laikā “Patriots” atradās lielos mīnusos, tomēr, pateicoties tieši Breidija sniegumam, spēja tikt pie uzvaras.

Kā tagad vēsta “TMZ Sports”, dienu pēc mača Breidijs iesniedzis sūdzību policijā, ka pazaudējis spēles kreklu. Policijas ziņojumā krekla vērtība norādīta 500 000 dolāru (470 000 eiro) vērtībā.

Tāpat policijas ziņojums vēsta, ka Breidijs krekla pazušanu pamanījis komandas ģērbtuvē, tomēr pašlaik policijai neesot jauni pierādījumi.

“Yahoo Sports” publicētā video, kas uzņemts neilgi pēc spēles, redzams kā Breidijs ģērbtuvē sarunājas ar komandas īpašnieku Robertu Kraftu par pazudušo kreklu.

“Kāds nozaga manu spēles kreklu,” teica Breidijs.

Aizvadītajā cīņā “Patriots” veica lielāko atspēlēšanos “Super Bowl” vēsturē. Cīņas gaitā tai bija 25 punktu deficīts, bet pagarinājumā vienība uzvarēja ar 34:28.

 


Foto: USA Today

Saistītās tēmas: kreklsSuper BowlToms Breidijs

youtube icon
Abonēt youtube