Leģendārā brazīliešu futbolista Peles dēls Edsons Šolbi du Nasimentu piektdien atgriezās cietumā pēc tam, kad tiesa Brazīlijā viņam piesprieda 12 gadu un 10 mēnešu ieslodzījumu par narkotiku naudas atmazgāšanu, ziņoja Brazīlijas mediji.

Tiesa Sanpaulu pilsētā 2014.gadā atzina 46 gadus veco Peles dēlu, kurš ir bijušais futbolists un pazīstams kā Ediņu, par vainīgu naudas atmazgāšanā noziedznieku bandai, kura iesaistīta narkotiku tirdzniecībā.

Ediņu sākumā tika piespriests 33 gadu cietumsods, bet viņu atbrīvoja uz soda pārsūdzības laiku. Tiesnesis samazināja sodu līdz 12 gadiem un 10 mēnešiem, ziņoja telekanāls “Globo News”.

Ediņu noliedz apsūdzības un ir cīnījies pret tām, kopš tās pirmoreiz tika izvirzītas 2005.gadā. Saistībā ar šo lietu viņš vairākkārt bijis ieslodzīts uz vairākiem mēnešiem.

Ediņu deviņdesmitajos gados bija vārtsargs vairākos futbola klubos, tostarp Peles klubā “FC Santos”, bet nesasniedza tādas futbola karjeras virsotnes kā viņa tēvs.

Pēdējā laikā Ediņu bija futbola kluba “Atletico Tricordiano de Tres Coracoes” treneris sava tēva dzimtajā pilsētā Treskorasoinsā Minasžeraisas štatā.

 


Foto: reuters

Saistītās tēmas: cietumsfutbolistsPele

youtube icon
Abonēt youtube