Sestdien neilgi pirms 16.00 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Imantu. Zvanītāja stāstīja, ka pie kādas augstskolas manījusi vīrieti, kurš pašapmierinājies.

Kārtības sargi nekavējoties devās uz notikuma vietu un aptuveni kvartālu tālāk pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti. Tikmēr pie izsaucējas ieradās cita ekipāža, kas no viņas pieņēma pieteikumu par notikušo. Lai iespējamais vaininieks lieki nebūtu jāvadā apkārt, policisti, kuri viņu viņa noķēruši nosūtīja fotoattēlu otras ekipāžas darbiniekiem un aculieciniece atpazina pārkāpēju.

Pēc informācijas apstiprināšanās vīrietis tika aizturēts un nogādāts policijas dežūrdaļā. Policijas telpās aizturētajam tika pārbaudīta alkohola koncentrācija izelpā un izrādījās, ka viņš ir 2,5 promiļu reibumā. Aizturētais 43 gadus vecais vīrietis nenoliedza, ka būtu pašapmierinājies publiskā vietā, taču noliegt šajā gadījumā arī nebūtu jēgas, jo aculieciniece viņa darbības bija iemūžinājusi video.

Vīrietim par sīko huligānismu piemērots 120 eiro naudas sods, tāpat iereibušajam kungam būs jākompensē alkohola pārbaudes izmaksas.

Saistītās tēmas: ImantaPašapmierināšanāsPolicija

youtube icon
Abonēt youtube