Tā dēvētais unisex dizains un ready-to-wear kolekcijas, kas samaisa funkcionalitāti ar nelielu asprātību, inteliģenci un askētismu. One Wolf ir augstās ielu modes zīmols, kas dibināts 2012. gadā.

Latvijas modes zīmola One Wolf izveidotāja ir Latvijas apģērbu dizainere Agnese Narņicka, kura ieguvusi “Latvijas stila un modes balvu 2012” kā gada modes māksliniece.

Savās kolekcijās One Wolf izmanto augstas kvalitātes tekstila izstrādājumu, kas ražoti Itālijā, Dānijā un Beļģijā. Apģērbs tiek izgatavots mazās Latvijas rūpnīcās, kur savu darbu iegulda pieredzējuši un augstas kvalitātes meistari.

Ja tu biji aizrautīgs Supernovas skatītājs, tad būs interesanti zināt, ka arī daži mākslinieki savu priekšnesumu laikā tika ietērpti One Wolf zīmola apģērbā. Uz skatuves šajā latviešu brendā bija iespējams ieraudzīt tādus izpildītājus kā Franco Franco, The HiQ, The Ludvig un Pikaso.

Nosaukums One Wolf pilnībā izsaka ne tikai brenda raksturu, bet arī atbilst dizaineres būtībai. Gandrīz visur tas ir gudrības, drosmes un individuālisma simbols.

Grupa The HIQ/Supernova

The Ludvig/Supernova


Foto: Publicitātes foto

 

Saistītās tēmas: kolekcijaOneWolfSupernova

youtube icon
Abonēt youtube