Kad biji mazs, tavi vecāki pirms miega tev noteikti dziedāja iemidzinošas dziesmas. Tagad piedāvājumā ir gudrais spilvens, kurš tavā dzīvē pavisam stilīgā veidā ienesīs šūpuļdziesmas.

Zeeq” iespējams ir pasaules pirmais gudrais spilvens, kurš atskaņo dziesmas, lai palīdzētu tev iemigt, uzrauga un reaģē uz krākšanu, analizē miega kvalitāti un pavisam delikāti tevi pamodina, informē zīmola “Kickstarter” mājaslapa.

Spilvenā ir iestrādāti vairāki sensori, kas uzmana kustības un tajā ir astoņi dažādi skaļruņi, kas sinhronizēti ar tavas viedierīces mūzikas atskaņotāju un piedāvā arī atsevišķu šūpuļdziesmu kolekciju. Labākā daļa? Tas mūziku atskaņo tieši tev pielāgotā un atbilstošā skaļumā tā, lai mūzika tevi apskautu, netraucētu un palīdzētu aizmigt.

Jā, mūzikas atskaņošana noteikti ir forša funkcija, tomēr šim spilvenam piemīt vēl citas noderīgas funkcijas. “Zeeq” spilvens spēj noteikt, kurā miega stadijā šobrīd atrodies un pamodina tevi pavisam delikātā veidā (bez skaļiem modinātāja zvaniem) ķermenim piemērotākajā laikā, balstoties uz REM ciklu. Tādā veidā diena iesāksies pēc iespējas labāk, jo spilvens būs aprēķinājis brīdi, kurā tev ir vislabāk, visveselīgāk pamosties.

Šis brīnumspilvens mēra arī tādus faktorus kā miega ilgums un kvalitāte, palīdzot to optimizēt. Tas tev paziņos, ja tu krāc – maigi sākot vibrēt, kā rezultātā tu pagriezīsies uz sāniem un pārtrauksi krākšanu, pirms vēl esi pamodinājis savu gultasbiedru.

Kickstarter” kampaņa jau savākusi vairāk nekā ceturtdaļmiljonu dolāru, lai palīdzētu radīt šo potenciāli brīnumaino spilvenu un tas tirgū parādītos jau nākamajā gadā. Šobrīd paredz, ka “Zeeq” spilvens izmaksās 149 dolārus, ja pērc iepriekšpārdošanā. Ja tomēr vēlies gaidīt, līdz tas parādīsies veikalu plauktos, tad gan summa ir lielāka – 199 dolāru.

Ieinteresējām? 🙂


Avots: “Kickstarter

Saistītās tēmas: gudrais spilvensmiegsZeeq

youtube icon
Abonēt youtube