Pirms vairākām dienām internetu pāršalca ziņa, ka kāds Losandželosā dzīvojošos 22 gadus vīrietis vēlas ar operāciju palīdzību sevi pārveidot par bezdzimuma citplanētieti. Visai šausminošās pārvērtību fotogrāfijas ir šokējušas teju visu pasauli.

Vinnijs Ohs (22), līdz šim savām 110 operācijām ir iztērējis 50 tūkstošus ASV dolāru. Viņa mērķis ir kļūt par bezdzimuma citplanētieti. Lai to izdarītu, Vinnijs plāno doties uz Taizemi vai Zviedriju, kur arī veiks šo operāciju.

Viņš uzskata, ka nav nedz sieviete, nedz vīrietis. Viņaprāt, viņš ir “hibrīds” un tas, kā viņš šobrīd izskatās, atspoguļojot viņa iekšējo būtību.

Viņa neskaitāmās procedūras un operācijas sākās ar vienkāršu lūpu injekciju 17 gadu vecumā, pēc tam tika veikta deguna operācija un dažādas vaigu un uzacu kaulu operācijas. Viņš nēsā arī milzīgas kontaktlēcas, garus nagus un krāso matus dažnedažādās krāsās.

Šobrīd viņš plāno tērēt 160 tūkstošus ASV dolāru, lai noņemtu no viņa ķermeņa viņa dzimumorgānus, krūtsgalus un nabu.

alienigena-4

“Vēlos būt bezdzimuma citplanētietis, vēlos, lai mana āriene līdzinātos manai būtībai. Nevēlos būt ne sieviete, ne vīrietis. Gribu būt hibrīds,” tā par savām pārvērtībām stāsta Vinnijs.  “Es nevēlos, lai cilvēki domātu, ka vēlos kļūt par sievieti. Es lieliski varu dzīvot bez dzimumorgāniem, tādēļ, kāpēc gan man vajadzētu vagīnu vai dzimumlocekli?”

Vinnijs stāsta, ka par pārvērtībām sācis domāt pusaudža gados, kad augot bijis teju vai atkritējs.

Nesen Vinnijs apgalvojis, ka nākotnē labprāt adoptētu bērnu un neuzskata, ka tas būtu nosodāmi.

nintchdbpict000305895217

5
da3909dcfd


Avots: Dailymail.co.uk

youtube icon
Abonēt youtube