Portāla “Latvija.lv” unikālo lietotāju skaits līdz 2017.gada februārim sasniedzis 721 000, no kuriem 21 000 lietotāju portālā pirmo reizi autentificējās šogad, aģentūru BNS informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM).

Šī gada janvārī un februārī visvairāk uzsāktais e-pakalpojums ir “Informācija par sociālās apdrošināšanas iemaksām un apdrošināšanas periodiem” – e-pakalpojums uzsākts 46 500 reizes. Skatoties no visu gadu sasummētā uzsākšanas reižu skaita, līderis ir e-pakalpojums “Dzīvesvietas deklarācijas iesniegšana”, kas no 2008.gada līdz 2017.gada februārim uzsākts vairāk nekā vienu miljonu reižu.

Portāla “Latvija.lv” 2017.gada 1.marts bija diena ar vislielāko autentifikāciju skaitu, kas bija 195 000, no kuriem 86% bija veiktas Valsts ieņēmumu dienesta Elektroniskās deklarēšanās sistēmā (EDS). Dati apliecina, ka autentifikācijas šajā dienā ir bijušas katru minūti un portāla “Latvija.lv” tehniskās iespējas spēja nodrošināt 100% pieejamību autentifikācijas pakalpojumiem.

Portāls ir pieejams visiem interneta lietotājiem visu diennakti, un tā darbība tiek atbalstīta, izmantojot interneta pārlūkprogrammas: Microsoft Internet Explorer, Apple Safari, Google Chrome un Mozilla Firefox. Autentificējoties portāla “Latvija.lv” lietotāji var izmantot dažādas ierīces: datorus, portatīvos datorus, planšetes un telefonus.


Foto: iStock

Saistītās tēmas: Latvija.lvUnikālie lietotājiVARAM

youtube icon
Abonēt youtube