Kā informē “Go4speed“, pēc pusotru gadu ilgas cīņas par dzīvību, aizgājušajā naktī miris ukraiņu rallija braucējs Jurijs Kočmars, kurš cieta smagā avārijā Rally Kurzeme 2015 laikā. 

2015. gada Rally Kurzeme pirmspēdējā ātrumposmā ukraiņu ekipāža Jurijs Kočmars/Sergijs Kovals ar apmēram 160 km/h lielu ātrumu ieslīdēja grāvī, kur auto ieskrēja kokā. Pēc trieciena automašīnai daļēji tika norauts jumts un drošības karkass. Pēc avārijas abi sportisti bija iesprostoti automašīnā, tāpēc, lai viņus atbrīvotu, glābēji viņus izgrieza no automašīnas. Vēlāk abi braucēji smagā stāvoklī tika nogādāti slimnīcā. Pēc kāda laika stūrmanis Kovals tika izrakstīts no slimnīcas, bet Jurijs vēl turpināja ārstēties.

Pēc vairākiem mēnešiem Jurijs tika pārvests uz klīniku Spānijā, kas specializējas uz cilvēkiem, kuri atrodas komā. 2016. gada aprīlī Kočmara brālis Vjačeslavs medijiem bija paziņojis, ka Jurijs pilnībā nācis pie samaņas un jau nedaudz runājot, kā arī viņš ļoti daudzus atpazīst un daudz ko atceras. Taču, kā piektdien ziņo facebook.com/carbookua, tad, lai arī visi cerēja un gaidīja, ka sportists pilnībā atveseļosies, diemžēl naktī uz piektdienu Kočmars zaudēja ilgo cīņu par savu dzīvību.

Saistītās tēmas: Jurijs KočmarsRally Kurzeme 2015

youtube icon
Abonēt youtube