Šobrīd aktrise Eva Mendesa ir laimīga, un tas ir redzams. Aktrise ir 43 gadus veca, precējusies ar aktieri Raienu Goslingu, audzina divas meitas Esmeraldu un Amadu, šobrīd veiksmīgi strādā pie savas apģērbu un skaistumkopšanas līnijas.

Ja runa ir par viņas izskatu, tad skaidrs ir viens – viņa par to rūpējas, jo ne velti 43 gadu vecumā viņa izskatās labāk nekā jebkad. Eva atklāj, ka viņa dievina sportot un uzskata, ka fiziskas aktivitātes ir skaista un veselīga ķermeņa pamatā.

“Sportošana man ļauj pavadīt laiku pašai ar sevi,” viņa atklāj. “Apziņa, ka man ik dienas ir vismaz stunda laika tikai sev, ir mana prioritāte.”

Viņa atklāj, ka cenšas ēst ārkārtīgi veselīgi, tomēr nereti neliedz sev to, ko tiešām sirds kāro. “Mana mamma gatavo lieliskākās melnās pupiņas, no kurām nespēju atteikties.”

eva-mendes-2

Eva uzskata, ka visa pamatā ir atrast labumu it visā, ko dari!

“Dažkārt ir grūti saņemties, lai atgūtu zaudēto formu, īpaši pēc otrās meitas. Kaut arī ikdiena paiet skriešanā ar viņām. Īsti nav laika, lai apsēstos. Tāpat mājās neturu ātrās uzkodas vai jebkādu citu neveselīgu pārtiku, jo cenšos meitām un pašai sev būt labs piemērs.

Paļaujies uz dažādiem trikiem!

“Mana mirdzoša āda nāk no iekšienes. Un tas ir redzams, ja kādu laiku neesmu ēdusi veselīgi. Ikdienā uzņemu zivju eļļu. Mīlu arī kokosriekstu eļļu, to mēdzu klāt uz savas sejas. Tāpat dzeru daudz ūdens, un, ja kaut kur dodos, ūdens pudele man vienmēr būs atrodama somā. Āda vienkārši izskatās labāk, ja dzeru daudz šķidruma.”

Olbaltumvielās ir tavs spēks

Eva atzīst, ka savu dienu sāk ar olām. Vai nu tās ir vārītas, vai ceptas vai pagatavotas omletē un pasniegtas ar grauzdiņu. Tomēr viņa atzīst, ka nereti nogrēko, ja kāds brokastīs atnes kādu kēksu. Tad gan viņa baudīs to ar tasi kafijas. “Tomēr es visdrīzāk to nožēlošu, jo dienas vidū man vairs nebūs enerģijas. Olbaltumvielas ir vislabākais enerģijas avots!”

Tā kā Eva uzaugusi ģimenē, kurā vienmēr galdā bijušas sēklas un graudaugi, arī pieaugot, no tām neatsakās. Viņas ēdienkarte vienmēr ir lasis, kvinoja vai citas bagātīgas sēklas vai graudi.

Pēc iespējas mazāk cukura

“Dievinu saldumus, tomēr man ik dienas ar šiem kārdinājumiem ir jācīnās,” atklāj Eva. “Bieži vien tas bērns, kas slēpjas manī, uzskata, ka, ja reiz es ik dienas esmu fiziski aktīva, tad jau kāds saldums man neko ļaunu nenodarīs. Zinu, ka tas nav īpaši gudri, tomēr man tiešām šķiet, ka dažreiz to varu atļauties, jo to visu nodzīšu nost vēlāk sporta zālē.”

eva-mendes-3

Saistītās tēmas: Eva Mendesaskaistumsveselība

youtube icon
Abonēt youtube