Džordžija Gibsa un Keita Veslija ir labākās draudzenes un Instagram modeles no Austrālijas. Viņas vieno daudz kopīga, tomēr “Instagram detektīvi” pamanījuši vienu lielu atšķirību – viņu izmēri. 

Džordžija nēsā 34 izmēra apģērbu, bet Keita – 44 izmēra. Daudzi uzskata, ka šādu it kā lielo atšķirību dēļ cilvēki nemaz nevar būt draugi, un spekulanti pat izteikušies, ka Džordžija apstrādājot fotogrāfijas tā, lai Keita viņai blakus izskatītos lielāka.

Where it all started ^ We posted this picture online, just as best friends going out on the weekend, it got reposted a lot and the controversy started.. You have photoshopped yourself thinner or your friend bigger, what kind of friend are you? Was one of the comments, it broke my heart because Kate and I are best friends why would I do that? The fact that a simple picture of two people together went so viral purely because of their body types shocked me… and @any.body_co was created because no one should have to deal with that and it shouldn’t even be acknowledged, all I see here is two women.. not one “skinny” woman and one “curvy” woman, stop comparing everyone to each other and accept every person as beautiful in their own right. #loveanyBODY

A post shared by Any Body 💥 (@any.body_co) on

Pēc šādu izteikumu lasīšanas Džordžija ievietoja fotogrāfiju, kurā raksta: “Publicējām šo fotogrāfiju vienkārši, lai parādītu, kā draudzenes izklaidējas nedēļas nogalē. Tā tika pārpublicēta, un tad viss sākās. (..) mani apbēdina šis viss, jo mēs ar Keitu esam labākās draudzenes. Kādēļ gan lai es tā darītu?”

You have so much more to offer than just what’s skin deep💥 #LoveAnyBODY @chrismohen

A post shared by Any Body 💥 (@any.body_co) on

Abas modeles ir pārsteigtas par negatīvismu, kas valda ap abu attiecībām. “Mani šokē, ka vienkārša divu draudzeņu fotogrāfija kļūst tik populāra un apspriesta vien tādēļ, ka krasi atšķiras viņu ķermeņi,” raksta Keita.

“Mēs vēlamies, lai sievietes un jaunas meitenes pārstāj salīdzināt savus ķermeņus. Mēs visas esam skaistas, neatkarīgi no tā, kāda izmēra apģērbu mēs nēsājam. Visa pamatā ir veselība un tas, cik labi jūtamies,” raksta Keita. “Mēs neviens neesam perfekts, katram ir savas nepilnības. Taču svarīgākais ir saprast, ka mēs visi esam vienādi, mēs esam cilvēki un tas ir normāli.” 

“Mēs abas mīlam to, kādas esam un tas ir svarīgākais!”

Saistītās tēmas: augumsfotoskaistumsveselība

youtube icon
Abonēt youtube