Ventspils pilsētas dome tūrisma avīžu izdošanai un piegādei 2017.gadā atvēlējusi 28 290 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Atbilstoši iepirkuma nolikumam, 2017.gada laikā paredzēts izdot trīs Ventspils tūrisma avīzes izdevumus, kuru kopējā plānotā tirāža ir 854 930 eksemplāri. Avīzi izdos latviešu, krievu, angļu, lietuviešu un igauņu valodās un to piegādās pasūtītājiem Rīgā, Liepājā, Viļņā, Tartu, kā arī Ventspils tūrisma informācijas centram (TIC).

Ventspils TIC vadītāja Una Libovska pastāstīja, ka Ventspils tūrisma avīze šogad iznāks jau astoto reizi un tās mērķis ir popularizēt pilsētā esošos tūrisma objektus. Viņa norādīja, ka Ventspils sevi pozicionē kā bērniem draudzīgu pilsētu, tādēļ avīzēs būs arī uzsvars uz pilsētas vietām, kuras bērniem varētu šķist pievilcīgas.

Libovska skaidroja, ka avīzei plānoti trīs – pavasara, vasaras un rudens/ziemas izdevumi. Katrā no tiem tiks iekļauta informācija par tūrisma iespējām Ventspilī, tostarp pilsētā pieejamo aktīvās atpūtas infrastruktūru, kā arī tiks ietverts kalendārs ar pilsētā plānotajiem kultūras un izklaides pasākumiem.

IUB mājaslapā teikts, ka avīzi izdos SIA “Poligrāfijas aģentūra”, kas iepirkumā bija vienīgais pretendents.

Iepirkuma izpildes laiks ir līdz šā gada 5.oktobrim.

 

Saistītās tēmas: AvīzesIepirkumsVentspils

youtube icon
Abonēt youtube