Meitenes, kuras strādā Vašingtonas kafejnīcā Bikini Beans Espresso noteikti nevar būt kautrīgas un ar sliktām vizuālām formām, jo viņu darba forma ir bikini, ziņo Daily Mail.

Kafejnīcā, kas izpelnījusies fenomenālu popularitāti starp vietējiem, darbinieces apkalpo savus klientus bikini vai apakšveļā, taču atrodas arī tādas dāmas, kuras piesedz tikai krūšu galus ar jautrām uzlīmēm sirsniņu, zvaigznīšu vai citu elementu formā.

https://www.instagram.com/p/BPKv_bcjw9c/?taken-by=bikinibeansespressokent

Neskatoties uz to, ka visai liels cilvēku pūlis nosoda tik vulgāru iestādes pasniegšanas veidu, ļoti daudzi apmeklētāji ir sajūsmā par ideju un ar prieku ietago savu atrašanās vietu sociālajos tīklos. Īpašnieki komentē, ka nepārkāpj sieviešu tiesības, bet gan paplašina to iespējas.
“Tā kā mēs esam pirmā bikini kafejnīca, mēs tiecamies dot sievietēm izbaudīt to, kas viņas ir,” rakstīts kafejnīcas mājaslapā.

Saprotams, ka lielākā apmeklētāju daļa ir vīrieši, taču arī viņu vidū atrodas neapmierinātie kungi, kuriem nepatīk viesmīļu uniforma.

Piebildīsim, ka pašas darbinieces ir pilnīgi apmierinātas ar savu profesiju un darba vidi, atzīstoties, ka viņu klienti ir arī veselas ģimenes.

https://www.instagram.com/p/BNIZXuiDCr3/?taken-by=bikinibeansespressokent

https://www.instagram.com/p/BNpiqaRjh-f/?taken-by=bikinibeansespressokent

https://www.instagram.com/p/BONrqm3DqNm/?taken-by=bikinibeansespressokent

https://www.instagram.com/p/BNHoYASjfra/?taken-by=bikinibeansespressokent

https://www.instagram.com/p/BNHQ1sujysY/?taken-by=bikinibeansespressokent

 


Foto: instagram/bikinibeansespressokent

Saistītās tēmas: BaristasBikiniBikini Beans Espresso

youtube icon
Abonēt youtube