Ja esi noguris no parastajām karbonādēm un vēlies izmēģināt ko savādāku, tad šis ir lielisks variants.

Garda karbonāde, kas “apģērbta” sierā, rīvmaizē un nedaudz pikantās garšvielās.

Sastāvdaļas:

♦ 4 šķēles cūkas karbonādes
♦ 1/3 glāzes smalki rīvēta parmezāna siera
♦ 2-3 ēdamkarotes rīvmaizes
♦ šķipsniņa paprikas pulvera
♦ 1 tējkarote žāvētu pētersīļu
♦ 1/2 tējkarote ķiploku pulvera
♦  2 ēdamkarotes olīveļļas
♦ malti melnie pipari

Lēzenā bļodā sajauc kopā sieru, rīvmaizi, paprikas pulveri, pētersīļus un ķiploku pulveri. Pēc tam tajā liec cūkas karbonādes šķēles. Pārliecinies, lai visa karbonāde būtu ar šīm sausajām sastāvdaļām.

Lej pannā olīveļļu un apmēram 5 minūtes sautē gaļu. Pēc tam gaļu liec stikla traukā un liec cepeškrāsnī uz apmēram 159 grādiem. Cep gaļu apmēram stundu. Ja gaļa plānāka vai biezāka, pielāgo temperatūru un cepšanas laiku.

Pasniedz ar piedevām – rīsiem, kartupeļiem vai salātiem. Labu apetīti!


Avots: lilluna.com

Saistītās tēmas: cūkas karbonādekulinārijarecepte

youtube icon
Abonēt youtube