No partijas “Latvijas attīstībai” (LA) uz Jūrmalas mēra amatu kandidēs partijas valdes loceklis Gatis Zamurs, informēja politiskā spēka pārstāvis Artūrs Toms Plešs.

Zamurs ir LA valdes loceklis un partijas Jūrmalas nodaļas un darba grupas “Ilgtspējīga attīstība” vadītājs. Kopš 2012.gada viņš vada Latvijas Koka būvniecības klasteri. Pirms tam profesionālo pieredzi guvis arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā un izglītību Rīgas Biznesa Skolā un Latvijas Kultūras Akadēmijā, vairākus gadus dzīvojis un mācījies Francijā.

“Zamurs savu pietiekumu radoši pieteicis video klipā, kurā atspoguļotā Jūrmala neatgādina kūrortu – tā drīzāk līdzinās Ādažu militārā poligona analogam,” norāda Plešs.

“Nav tālu jālūko, lai redzētu, ka katra Jūrmalas apkaime iet postā, tajās valda tumsa, nevis strāvo gaišas idejas. Burtiski – daudzviet neesošais pilsētas apgaismojums, bedraini ceļi, sezonalitāte, plaša kultūras mantojuma izpostīšana, korupcijas sērga un citas neizdarības ir šodienas Jūrmalas vizītkarte. Pilsētas budžets ir kā divām Ventspilīm vai četrām Cēsīm, taču attīstības ziņā esam krietni tām aiz muguras,” tā Zamurs skaidro izvēli par labu kampaņas sauklim “Laiks Jūrmalai Iedegties”.

Zamurs kopā ar LA domubiedriem un pašiem jūrmalniekiem cīnīsies, lai saglābtu to, kas vēl glābjams, un ar mērķtiecību sāks pilsētas attīstīšanu, kas, par nožēlu, beidzās līdz ar PSRS sabrukumu, skaidro politiskā spēka pārstāvji.

“Strādājot Jūrmalas attīstības pārvaldē, 11 gadu laikā esmu redzējusi simtiem labu ideju, kas nāk no pašiem Jūrmalas iedzīvotājiem – kā pilsētai būtu jāattīstās. Politiskās gribas trūkums šīs idejas gremdē, tam līdzi grimst arī viena no skaistākajām pilsētām Baltijā,” norāda viena no LA Jūrmalas nodaļas līderēm Ieva Peimane.

Pašvaldību vēlēšanas notiks jūnija sākumā.

Saistītās tēmas: JūrmalakandidātsMērsZamurs

youtube icon
Abonēt youtube