Telekomunikāciju operators “Bite Latvija” (“Bite”) noslēdzis mobilā interneta pārklājuma uzlabošanas darbus autoceļa Rīga-Eleja apkārtnē, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kā ziņots, “Bite” sākusi projektu, kura laikā tiks attīstīts ātra interneta pārklājums lielāko valsts autoceļu apkārtnē. Projekta laikā uzlabojumi jau veikti autoceļu posmos Rīga-Liepāja un Rīga-Kolka.

Kā norādīja uzņēmumā, autoceļu posmi tiek izvēlēti atbilstoši to noslodzei un, saskaņā ar “Latvijas Valsts ceļu” datiem, atsevišķos autoceļa Rīga–Eleja posmos ik stundu pārvietojas vidēji 888 automašīnas.

Projekta ietvaros kompānija plāno investēt vairāk nekā 60 mobilo sakaru bāzes stacijās, būtiski uzlabojot interneta pārklājumu uz vairāk nekā desmit lielākajiem autoceļiem Latvijā.

Jau vēstīts, ka 2015.gadā “Bite Latvija” apgrozījums bija 67,057 miljoni eiro, kas ir par 12,6% vairāk nekā 2014.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 15% un sasniedza 5,258 miljonus eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam “Bite Lietuva”.

Saistītās tēmas: BITEElejainternetsMobilais

youtube icon
Abonēt youtube