Šonedēļ Rīgā plānota Baltijas Radioloģijas akadēmijas atklāšana, informēja SIA “Medicīnas sabiedrības ARS” pārstāvji.

Akadēmiju izveidojusi “ARS Diagnostikas klīnika” sadarbībā ar “Toshiba Medical”.

Jaunā Baltijas Radioloģijas akadēmijas mērķis ir ieviest Latvijā jaunākas diagnostikas medicīnas tehnoloģijas, apvienojot Latvijas ārstu zināšanas un modernāko diagnostikas metožu iespējas.

Baltijas Radioloģijas akadēmijas atklāšana notiks trešdien, 5.aprīlī, plkst.14 Jāņa Asara ielā 3, Rīgā.

Pasākuma laikā paredzēts prezentēt Austrumeiropā līdz šim vienīgo 320 slāņu datortomogrāfu “Toshiba Aquilion One”. Šī ierīce būs viens no jaunizveidotās akadēmijas stūrakmeņiem.

Akadēmijas atklāšanas pasākumā piedalīsies “Medicīnas sabiedrības ARS” valdes priekšsēdētājs Māris Andersons, “Toshiba Medical Europe” prezidents un izpilddirektors Hirojuki Tačikava, “Toshiba Medical Europe” partneru tīkla galvenais vadītājs Kajs Odners, “A.Medical” valdes priekšsēdētājs un līdzīpašnieks Igors Palkovs, Baltijas Radioloģijas akadēmijas vadošā speciāliste Maija Radziņa un Latvijas Jauno ārstu asociācijas pārstāvis.

Kā liecina “Firmas.lv” informācija, 2015.gadā “Medicīnas sabiedrības ARS” apgrozījums bija 10,05 miljoni eiro, bet peļņa – 390 197 eiro. SIA “Medicīnas sabiedrība ARS” dibināta 1991.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 904 099 eiro. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Andersons ar 40,01% daļu ir lielākais uzņēmuma līdzīpašnieks.

Saistītās tēmas: AkadēmijaBaltijaRadioloģija

youtube icon
Abonēt youtube