Šie kulinārijas mākslas darbi, kurus rada franču kulinārijas izstrādājumu šefpavārs Sedriks Grolets, ir tikpat piesaistoši, cik gardi. 

Jau iepriekš Sedriks bija zināms ar savām izcilajām ziedu un augļu motīvu kūkām un kūciņām, taču tagad viņu apciemojusi cita mūza – Rubika kubs.

Šī īpašā kūka, kas izskatās kā šis slavenais kubs, sastāv no 27 individuāliem kārumiem. Tā kā viņa kulinārijas garadarbi izskatās īpaši, tad arī tam jāgaršo tieši tāpat. Savos meistardarbos viņš apvienojis dažādus avangardus garšu pārus, piemēram, aprikozes ar rozmarīnu vai ķiršus ar estragonu. Lai piedāvātu arī ko nopietnāku, radītas arī dažādas krāsu izvēles – no košām līdz pat vienkāršām, piezemētām pamatkrāsām. Ja ir vēlme, pieejami arī ar zelta glazūru.

Ja drīzumā plāno doties uz Parīzi, tad tev ir paveicies, jo tieši tur meklējami šie kulinārijas meistardarbi  – “Le Meurice” viesnīcas glaunajā restorānā “Le Dalí“.

Saistītās tēmas: kūciņaskulinārijaRubika kubs

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube