Īpaši vasarīgi un koši salāti, kas satur ārkārtīgi daudz organismam nepieciešamo barības vielu. 

Garšīgi, veselīgi un izskatās labi!

Sastāvdaļas:

♦ 500 grami vārītas kvinojas
♦ 500 grami sasmalcināta Kale kāposta
♦ 400 grami pupiņu
♦ 5-6 apelsīni, mizoti, sagriezti šķēlēs
♦ 75 grami sasmalcinātu pistāciju
♦ 75 grami granātābolu sēklu
♦ ēdamkarote augstākā spieduma olīveļļas
♦ 1 ēdamkarote granātābolu melases
♦ 1 ēdamkarote svaigas apelsīnu sulas
♦ 1 ķiploku daiviņa
♦ 2 tējkarotes etiķkoka lapu
♦ 1 tējkarote kaltētu piparmētru
♦ 1 tējkarote Košera sāls
♦  svaigi maltie pipari
♦ 50 grami smalcinātu svaigu piparmētru

Salātu bļodā apvieno kvinoju, kale kāpostu, pupiņas, apelsīna šķēles, pistācijas un granātābolu sēklas.

Nelielā bļodiņā samaisi olīveļļu, granātābolu melasi, ķiploku, tējkaroti etiķkoka lapu, žāvētās piparmētras, sāli un melnos piparus.

Pārlej salātu bļodas saturu ar pagatavoto mērci, pārkaisi ar atlikušo etiķkoku un svaigajām piparmētrām. Pievieno sāli pēc garšas.

Labu apetīti! 🙂

Avots: Foodie Crush

Saistītās tēmas: kalē kāpostskulinārijakvinojareceptesalāti

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube